JAWATAN KOSONG - Bandar Baru Bangi & Serdang

8:06:00 AM Aliza Reesya 0 Comments


JAWATAN KOSONG ~

Kami mempelawa mereka yang berkelayakan & mahu membangun kerjaya bersama kami untuk mengisi jawatan berikut:

1) Pembantu Pentadbiran (FULL TIME 
diperlukan SEGERA.
Syarat:
-Wanita
-Komited,dedikasi, rajin,amanah, berdikari dan
boleh bekerja lebih masa (OT).
- Fast learner
-Keutamaan ada basic Adobe Photoshop / Illustrator
-Kemahiran akan diajar.
-Peluang kenaikan gaji & pangkat jika prestasi baik.

Kekosongan:

Aliza Tshirt Bangi - 1 kekosongan
Aliza Tshirt Serdang - 1 kekosongan

Gaji bulanan & Cuti Tahunan (Perbincangan gaji dsb hanya dalam sesi temuduga. PM, SMS atau whatsapp tidak akan dilayan)

Call for interview:
03-89127163
012-7868062

Nota: Permohonan LATIHAN INDUSTRI bagi pelajar Universiti DIALU-ALUKAN. Sila kemukakan permohonan terus kpd kami.

0 comments:

Blog Kedua bersebab sebaB

9:48:00 AM Aliza Reesya 1 Comments

Aihhhh... tak memasal kena buka lagi 1 blog. Asalnya nak kekal je ngan blog Alizareesya nih, tapi disebabkan ada 1 subjek semester ni nak kena create blog plakkk... Dah tu seminggu kena buat 2 entri. parah.. parah..parah....

meh la korang tolong like blog n follow blog budak sekolah ni yerrrr... tq tq tq... muaachhhh....

http://alizareesyaversibaru.blogspot.com/

1 comments:

Followers