Hari Keluarga Bendahari UM 2008

10:56:00 AM Aliza 0 Comments

Sabtu Lepas bersamaan dengan 28hb 11 2008 (skemalah plak) kitaorang satu family g Melaka, ada Hari keluarga my sweetheart.


kad jemputan, sekali ngan nombor cabutan bertuah sekali tu... ala, nombornya kat bawah sekali tuh, no. 052.

mula-mula planning malam tu nak kuar sok pagi seawal yang boleh, kalau boleh kena sampai A Famosa Resort sebelum jam 9 pagi, kononnya nak breakfeast sekali.. sekali punya keluar jam 9.30 huhuhu... paham-paham jerlah beratnyer mata nak bangun pagi di hari cuti.

Adik, sementara tunggu papa, ibu n kak long bersiap terus tido, tak sampai Melaka g dia dah tido almaklumlah dialah yang paling awal bangun dan paling awal tido. Adik pakai baju kaler pink gitu, maintain dok dalam car seat tak taulah kalau dah besar macam Iki nanti, langsung tak mo dok dalam car seat.

Kak long plak tak sabo sangat nak mandi kolam, siap pakai baju kaler merah lagi tu... (atas arahan ibu... ibu kan ober excited merah)



Papa n Ibu, siap kaler ijo lagi tu (paling aku tak suka berhijau) , baju sponsor sempena Hari keluarga ni, jadi jenih aku cari tudung kaler hijau yang sedondong ngan baju free nih.



ni yang penting sekali, beg pam susu ku... 2 hari nanti tak tau banyak mana yang leh dapat, (ibarat nyawa nih, kena bawa ke mana saja)


Bila sampai jer kat A Farmosa Water World, orang dah ramai dah, kisa semua dah sampai dah, siap dah start berapa aktiviti lagi. kitaorang yang lambat sampai nih nengok jerlah. TApi yang penting sekali adik pun dah bangun bila jer sampai...


Siap posing g tu adik ngan papa
Team Hijau... cuba kengkawan nengok, rasanya shape badanku sudah seperti zaman anak dara kan kawan-kawan.... hahahaha suar jeans pun dah longgar gitu... (pst.. mana kak long?)


Niha kak long n d gangs.. kak long sebenarnya dah jadi jurufoto terhormat... merah gitu kak long, adik plak pink seakan-akan merah.. kelas gitu nyah!
(sue, rasanya kaler baju kita nih samalah, ala baju masa teambuilding tu... *sama tapi tak serupa lagi gitu)

0 comments:

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...