Gambar lama

3:53:00 PM Aliza 0 Comments

Arini aku agak bz juga... Macam-macam hal yang perlu diselesaikan. Serabut juga kepala. Tetiba aku tingat nak nengok-nengok cerita lama.. Maksud aku buka buku lama hehehehehe.. Tetiba aku jumpa gambar ni. Ala gambar lama masa zaman belajar dulu... Hampir 10 tahun lepas. Kelakar plak bila aku nengok hehehehehe. Terus aku buka web site lama plak.. Lagilah kelakarnya hahahaha.... Korang kalau nak nengok web site lama aku leh nengok sini tapi janji jangan gelak pulak.. Hahahahaha aku pulak yang gelak... Kelako giler.. Tapi rasa tersenuh plak hati bila terkenang zaman silam... Bak Ada satu lagu yang masih aku ingat, lirikny amacam in... "andai dapat kuundurkan putaran dunia....." lebih kurang gitulah... Kalaulah aku dapat undurkan putaran dunia in.. Aku nak balik ke zaman sekolah.... Aku rasa zaman TU cukup membahagiakan.. Biarpun aku akan tertekan dengan ujian, exam... School rules, Dan pelbagai lagi.. Tapi aku rasa bahagia... Bukan hidup harini tak bahagia... Tapi rasa kureng seket.. Aku tak enjoy macam zaman sekolah... Tapi aku tetap rasa sempurna sebab Ada anak n suami. Cuma hati TU... Terkadang teringat.. Terkadang terlupa. Tapi alangkah baik kalau terus terlupa... Takderlah aku terus mengelamun mengenangkan apa yang tak patut aku kenang... Hahahaha berkarat plak pepetang nih.. Tapi itulah yang aku rasa petang in.. Aku rasa tensi sket... Aku nak pejam Mata sekejap......



Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...