Hexagon Water filter

3:15:00 PM Aliza 0 Comments

Dah sekian lama aku mengidam nak membeli water filter. tapi masih belum kesampaian, almaklumlah sekarangni semuanya mencecah beribu. mana acik nak cekau duitasik shopping barang adik jer pastu bila berjinak-jinak dengan Cosway ni, aku pun tinginlah nak cuba water filternya, ala aku beli yang kecil jer, regenya dama RM295. oklah setakat ni...  horaayyyy tercapai gak hajat nak ada water filter, t ada duit g boleh beli yang beriban-riban pulak hehehehehehe.
inilah kotaknya
ini pulak modelnya

hahahaha ini tempatnya.... cantekkan




Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...