Hari Mereka

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers br Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

In Jalan-jalan

Hotel palace of the golden horses

Ahad Lepas papa dapat jemputan dari hotel palace of the golden horses, kononnya ada nak wat survey tentang hotelnya.. so kitaorang pun datanglah sebab dengar bunyi ada makan free.....makan free selalunya sedap. Jadi aku sempat amik gambar sket-sket kat hotel ni memandangkan aku tak pernah sampai sini.

ni pemandangan luar hotel


memula sampai papa kena isi borang kehadiran kononnya


Kak long plak amik kesempatan main kat playground yang disediakan


adik cuma leh nengok jer


kiri ke kanan adik menjadi pemerhati



amik gambar pun jadiklah...



papa suker adik moncongs






kat sini pun ada tempat pemeriksaan kesihatan


kuda kat tengah-tengah hall makan


ruang menunggu


dalam salah satu bilik hotelnya



pemandangan dari luar bilik hotel yang regenya paling murah RM700





Makan time





Related Articles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...