Shopping time....

12:08:00 PM Aliza 0 Comments

Lepas jumpa atok, kami g cari tempat nak makan... so kebetulan baru balik dari umah member aku Haza kat Puncak Jalil, so kami terusla g Giant Bandar Kinrara. puas pusing cari tempat makan, so kat food court tu kami amik keputusan singgah makan kat sini...


nilah makanan kami petang sabtu


adik ngan kak long dah ready


semua dah siap nak makan.. lapo wooo....


adik macam biasa, cuma leh makan nasi kosong


papa lapar yer


sekang semua dah siap makan, so nak gerak g shopping plak




gediksnya kak long


hahahaha... muker ceria jer ibu sebab dapat shopping


jom g Giant


part ni aku boring siut, papa plak yang sibuk nak bershopping, padahal yang ajak ibu





ini adalah antara barang yang aku beli, kolam mandi untuk adik n kak long, kalau ikut papa, dia nak suh beli kolam yang orang tua leh masuk sekali.. tapi mahal giler... so kolam biasa jerlah.. kebetulan pelampung adik n kak long ada beli kat Guangzhou tempohari


ni bila sampai umah dah jam dekat pukul 11 malam.. adik dah terbaring kepenatan





Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...