adik dapat CD baru

9:01:00 AM Aliza 0 Comments

Adik Sakit, tapi adik dapat CD baru dari Papa. Cd baru adik best lain sket dari yang lain... ada corak-corak.



Ni CD nya

Yang istimewanya cd ni, buttonnya, boleh main tindih-tindih, sesuai dengan adik yang kempes perutnya hehehehehe

CD baru adik ni pun besar sket.. nampaknya bolehla adik pakai lama sket


ini plak cd baru adik yang lain dari yang lain.. "bamboo", insertnya siap ada button g, so tak gerak2lah nanti.. info pasal cd bamboo ni pun ku tak sempat cari g...

so, korang kalau nak try cd macam adik leh dapatkan kat sini yer..., regenya pun masih atas kemampuanku hehehehe

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...