HAPPY BIRTHDAY MY LOVELY PRINCE

8:17:00 AM Aliza 0 Comments

Hari ni 10hb Ogos 2009. Harini besday my Lovely Hubby yang ke-31. Untuk abang, za takder hadiah mahal, za cuma bagi apa yang za rasa nak bagi jer hehehehe. Tahunni za buat Cupcake untuk abang, hehehehe sepanjang hidup tak pernah g buat kek besday untuk orang maupun diri sendiri. untuk pakwes dolu-dolupun tak pernah taw . so berbanggalah sebab dapat kek hasil dari titik peluh isteri mu. hahahaha. Untuk abang senpena besday abang...

  • SELAMAT ULANG TAHUN
  • SEMOGA PANJANG UMUR
  • SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI
  • ZA DOAKAN TIAP APA YANG ABANG IMPIKAN TERCAPAI DAN DIMAKBULKAN ALLAHkecuali berkawin lagi satu, tu tak akan diperkenankan
  • I LOVE U SO MUCH!! MUCH!!MUCH!!MUCH!! and MUCH!!!!

Hadiah Untuk abang

Kemeja,tie dan ubat kuat kuat apa tu, untuk tenaga lah...

Kalau korang nak nengok gambar-gambar cupcake yang aku buat untuk besday hubby, leh nengok kat sini yer...

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...