Pengunjung bertuah saya adalah....

8:15:00 AM Aliza 0 Comments

salam semua.. selamat pagi....
aku sebenarnya masih di dalam mood cuti hehehehe.. tapi takper... sebab aku dah janji nak bagi ole-ole kan... semalam aku nengok email, punya ramai yang tahu tajuk lagu nih, tapi aku amik yang paling awallah, yang paling awal bagi tajuk dan nama penyanyi lagu ni sekali yer... so hasil pemerhatian ku cewah.. ku rasa nak bagi ole-ole ni kat

eus.eunos

so nanti yang bertuah ni tolong bagi alamat, nama penuh dan no phone (letak kat komen jer yer) supaya senang ku nak pos...

ok chow chin chow....

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...