photo header2-1.png

Bayaran Ansuran lagi memudahkan

Sebelumni aku buat skim kutu untuk CD, tapi sekang ni aku nak try cara lain plak yang lebih kurang macam kutu juga hehehehe. kalau ada yang berminat lehlah isi form kat bawah sekali yer.....

Wuddah Trial Package (1pcs Snap button Bamboo & 1 pcs Snap button microfiber)

RM92.00
Ansuran 2 kali bayar, RM46 x 2 bulan

Wuddah pack of 7 microfiber snap button
RM294.00

Ansuran 3 kali bayar, RM98.00 x 3 bulan


Wuddah pack of 7 microfiber velcro
RM336.00
Ansuran 4 kali bayar, RM84.00 x 4 bulan

Wuddah pack of 5 snap button Bamboo
RM250.00
Ansuran 4 kali bayar, RM63.50 x 4 bulan

Wuddah pack of 5 velcro bamboo
RM260.00
Ansuran 4 kali bayar, RM 63.50 x 4 bulan

special sekali, gabungan semua CD (Wuddah microfiber butoon n velcro + Wuddah bamboo Button n Velcro dengan harga RM192.00
Ansuran 3 kali bayar, RM64.00 x 3 bulan

untuk makluman, CD akan di pos selepas pembayaran akhir dibuat, so lebih kurang main kutulah kan.... so jangan lupa calling2. untuk 10 peserta pertama, bayaran pos akan dikecualikan.
PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.