photo header2-1.png

Jualan gudang vs Stock clearance

3 hari sebelum puasa kami 3 beranak g lah jalan-jalan kat jualan gudang di sleep focus kat nilai. alah, dekat nilai 3 jer. tapi tak sempatlah nak amik gambar situasi jualan tu, sebab ramai nar orangnya. tapi murah2, patutlah ramai orang... sebelum ni kilang ni buat stock clearance 2 kali setahun, tapi tahunni macam sekali jer...








nota za: sekali sekala jalan-jalan bawa anak-anak nengok barang murah supaya tak berfikir tentang produk susu semakin merundum
PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.