photo header2-1.png

Menu berbuka semalam

Semalam hari ke 15 puasa. kami 3 beranak dah rasa boring makan kat umah, so ibu dengan rela hati bawa anak-anak g berbuka kat MB Nilai 3... letih melayan dua beradik nih huhuhu

ni pesen baru adik bila bergambar

kak long plak dah tak sabar2 nak baca doa berbuka

dua beradik yang lain perangai

kak long oder burger, adik ayam goreng

ibu makan bubur jer.. papa??? "cari duit lebih untuk raya"

dah tak sabar tunggu azan


kak long siap baca doa kuat-kuat lagi

ini bubur ibu.. makan jer apa yang ada

nengoklah budak yang nak masuk 2 tahun nih

dah nak mula makan


pesan za: bulan puasa adalah bulan orang berebut-rebut buat amalan mencari pahala lebih....
PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.