31 May, 2011

On 12:03:00 PM by Aliza   6 comments
Sepanjang bulan ni, macam-macam request kak long untuk besday dia hahahahaha... saya rasa saya dah tau nak hadiahkan apa untuk kak long... tapi sebelum tu saya ingat nak bagi sesuatu gak untuk member blogger terutamanya yang ada anak sempena besday kak long....

ok sebenarnya,, besday kak long pada 31 Mei 2004.. kebetulan plak kalau kat sabah kena time cuti Tadau Kaamatan.. so ramai kata anak unuk ngadau hahahahaha... dan awal bulan depan saya nak balik Sabah.. jadik leh bawa ole-ole dari sabah untuk siapa yang bertuah kan... senang aje pada siapa yang nak menyertai... memula sekali baca cara-cara kat bawah:-

1. Mesti follow blog saya
2. tinggalkan komen dan add blog korang kat ruang komen entry ni.
3. copy gambar ni, dan letak di mana-mana side bar blog korang. Kalau takder
blog.. hmm macamner erk... korang sharekan kat FB korang pun bleh....
4. lepastu korang cariklah gambar anak-anak korang yang punya senyum paling
cantik.. menawan yang boleh menarik perhatian kak long.. ingat, gambar tu
mesti berpasang macam gambar yang korang copy ni tau.. tak kisah abang dan
adik atau kakak dan adik....

5. Gambar yang korang pilih paling cantik tu.. upload kat dalam FB GROUP saya
"Peraduan senyum paling menawan yang menambat hati Birthday Girl".
6. Jadi tunggu.. lepas za balik dari sabah 12hb jun.. za akan umumkan siapa
yang bertuah dapat ole-ole dari sabah sempena besday kak long.
7. JANGAN LUPA, LETAK NAMA orang dalam gambar tu, BLOG ADD, FB ID sekali yer...
8. p/s: kena wat entry kt blog yer..

TARIKH TUTUP PADA 31 MEI 2011... iaitu pada hari lahir kak long jam 2.45pm iaitu masa kelahiran kak long.... dan blog saya akan saya aktifkan untuk semua orang.. tak privatekan sempena peraduan ni....







za: selamat ulang tahun ibu...

6 comments:

eus said...

ok.. dh siap! sila ke:

http://myownworld-eus.blogspot.com/2011/05/sebelum-tu.html

hehe.. ckup x syarat nyer?

BabyChomei said...

i followwww ~

http://muazura.blogspot.com/

Aisyah Hilwa said...

vote me kak long....
#kak aisyah jakarta

Anonymous said...

hai kak long epi besday..harap kak long LIKE pix "buah hati umi n papa" ni ye..yehaaaa...

http://www.facebook.com/noor.jaafar

Anonymous said...

appy besday kak long....salam perkenalan....dari ummi Linda:- no: 9...moga jadi anak yang solehah...

azma said...

hepy birthday kak long....pilih baby auntie tau....muah....
https://www.facebook.com/azmaabdulrahman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...