Cetak Baju

12:24:00 PM Aliza Reesya 0 Comments



Cantik tak gambar kat atas?? mehla tempah baju... macam2 gambar ble buat .. nak yang kaler bleh.. yang tak kaler pun bleh... harga bleh runding hahahahah...  saja jer nak promote kat kawan-kawan. kekalau ada yang berminat bleh la calling-calling yer. hmm semua ni buat kat Aliza Tshirt Printing.

dekat Aliza Tshirt Printing, macam-acam adaPerkhidmatan cetak tshirt (Silkscreen, Heat Press, Embroidery), baju koporat, baju sukan dll dgn harga berpatutan, pembekal bahan cetak tshirt, cetak cederamata korporat. ADA KURSUS CETAK TSHIRT ~ Lain-lain perkhidmatan: Banner, bunting, name card, flyer, brochure. AGEN DIPERLUKAN!! Sila call 012-7868062/013-8794466/013-8511203 utk tempahan dan kursus.

Email
sales@awrastore.com



za: jom cetak baju couple... couple? siapa sudi couple ngan ai?

You Might Also Like

0 comments:

Followers