photo header2-1.png

SALE - Cloth Diapers WUDDAH

Horrayyy... dah hujung tahun..... stock clearance sudah mari.... jom.. mesti korang suka, kali ni saya mewakili ahli keluarga WUDDAH ingin mewarwarkan kepada semua kengkawan.... Promosi sedang berlangsung untuk semua produk Wuddah....


Lampin Kain Moden.. Beli satu percuma satu... 
Harga sehelai = RM30


Bamboo diper Liner = RM5
(asal RM39.90)


Viscose Diaper Liner = RM3
(asal RM27.90)

Insert Bamboo = RM5 




za: grab it

4 comments:

Mama Adam said...

Murah! Tapi, anak i dh besar ;)

za reesya said...

huhuhu

nanieynaiy said...

masih ada lagi tak sale viscos liner rm3/pcs?
mcm mana nak contact pn & buat tempahan?

za reesya said...

Maaf puan, ini promosi lama. Dah sold out seperti yang telah dimaklumkan dulu. Tq

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.