JOM REMBAT!!!!

3:35:00 PM Aliza 8 Comments


JUALAN CINCAI WUDDAH

Lampin kain Moden Bamboo Printed Wuddah (Wuddah Bamboo Printed Cloth Diapers)
Item : Snap Button  Bamboo Cloth Diapers/Nappies

Design option: Genius Kid,Cute Butterfly,Pink Dot,Autumn Dream, Football Fever,White Galaxy

Material:

Cover (outer): 100% polyester + waterproof

Cover inside: 98% bamboo 2% polyester

Insert:

1 layer: 98% bamboo 2% polyester
3 layers: 100% microfiber
Contain : one set include one diaper cover and one insert



New features:



1. New button style to overcome 'wing drop' problem

2. 4 layers insert.

3. Extra button on left wing to well fit new born baby.





Untuk Pembelian bolehlah lengkapkan order form di sini.

8 comments:

YUS said...

Dah lama x beli bende alah ni.. comel2 la plak! heee...

za reesya said...

Hahahaha... Cantikkan

akid x pakai dah...jaman kecik dia pun x pakai...lom kuar masa tu..

Tapi comey² kan,,,kiut jer kalau pakai...

kakchik@ella said...

dah bertahun tak beli. comel lah lampin zmn skrg. kiut sgt.

za reesya said...

Za sempat pakaikan adik, tp masa tu start masa umo dia bulan. Tp rege masa tu mahal ya rabbi...

za reesya said...

Kc, aiman pun da besar panjang hehhe... Lagi beberapa tahun nanti kc belikan untuk cucu pula. Hahahahaha kelakar plak dgr bunyi cucu wakakakakaka

me_czar said...

Salam.
Dah emel tapi reject pulak. Betul ke email add tu?
Boleh beli 2 keping je ke (15 + 10)? Kurang jelas...

za reesya said...

cinderela0805@gmail.com.
aha boleh beli... pembelian pertama dengan harga RM15. dan untuk pembelian kedua harganya RM10..so total untuk 2pcs = RM25.

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...