photo header2-1.png

Semalam yang hangat

Petang semalam balik kerja, macam biasa saya trus ke parking. Alahai... Tak pernah-pernah ada kereta block sihitamku. Kalini myvi hitam plak yang block. Dahla tak tinggalkan no fon, handbrake pun tarik. Jenuh saya memikir macamne nak keluar. Alahaiiii makkk.....  Last-last ku berjaya juga keluar menggunakan otak dan akal yang Allah bagi. Cuma driver kete tu je yang bertindak tak guna akal dan otak.
Dan rasanya ada pengajaran yang dia dapat semalam....

Adiosss....


0 comments:

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.