CD baru Sampai..

9:49:00 AM Aliza 0 Comments

Minggu lepas ku ada mengoder CD baru dari babycool09.
tak sabar rasanya hati nak terima CD baru.. mula2 ku nak beli 2 jer.. tapi bila diberitahu oleh mrsbabycool yang ada free gift n free delivery.. so aku pun rembat 3.. harap2 pilihan ku tepat sepertimana ku mencuba LUNATOTS


pepagi ni aku dah terima parcel, kuterima ngan senyuman melebar


inilah kaler yang kuterima, asalnya ku nak kaler merah, takan biru sebab ku tak suka biru mau pun hijau... tapi desebabkan takder kaler merah.. kuterima ngan hati terbuka CD berwarna biru huhuhu...


inilah keadaan mejaku yang berserabut.. yang kaler putih tu gift yang aku terima... tengs bebanyak mrsbabycool
mesti lepas nih adik sonok ber CD dan kak long sonok melipat CD....
Posted by Picasa

0 comments:

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...