Aku Bershopping Lagi

11:35:00 AM Aliza 0 Comments

Korang.. korang kan korang... hahahaha, aku dah jadi meroyan jugaklah.. aku dah meroyan shopping online. Tak padan dengan takder wit nih.. tak padan dengan sengkek nih... apa nak buat, semuanya hasil daripada ihsan Mr. Abang ku yang nak tengok ku cantik. hehehehe. baru sekejap tadi aku membeli Sabun MIOR... semua nih berkat nengok muka Cik Sue Canteek yang dah canteek... tapi ku beli dari kak Yan. tak pernah kenal pun, baru jer kenal tadi hehehehe, tapi kak Yan layan ku baik. ku dapat harga murah, sebab ku beli ikut pakej yang disediakan, pastu ku dapat free gift lagi... wah.. bestnyerrrr... korang kalau berminat leh nengok online blog kak Yan. Apa-apapun, korang doakan aku selepas pakai sabun nih bertambah-tambah cantik n shomel erk... untuk Mr. Abang, TQ.. muahhhh.....

ni sabunnyer....


0 comments:

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...