Kak long dan vaksin prevenar

4:27:00 PM Aliza 0 Comments

Hari Selasa lepas bawa kak long pegi Hospital pakar Annur, kononnya nak amik injection pneumakokal, skali dampai, dorang cakap vaksin dah abis, suh datang ari khamis. jadi amik gambar jerlah

masing2 dah pakai mask, protection kononlah.


Aku sempat amik gambar pasal vaksin ni, kalau korang nampak, bacalah.

Hari khamis aku pegi lagi, tapi kali ni aku pegi kat bahagian pakar kanak-kanak Annur. wah.. layanan memang 1st class lah, hehehe tapi duitnya mo siaplah.

Kak long dah get ready


Tahan air mata gitu bila kena cucuk, kaber line lah sebab adik sedang nengok


dah selesai siap kena angkat lagi tu.


Jalan pun dah senget. Harapan ibu, kak long akan sihat selalu.


0 comments:

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...