Hari Mereka

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers br Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

In ANAK-ANAKKU

Jalan-jalan beli barang di Giant

Sebelum malam buat bbQ, Kita orang jalan beli barang kat Giant, nilai.. Huhuhu dah lama tak jalan gi Giant. Sambil TU, aku amiklah gambar yang patut sebab bateri kamera Ku in tak abis-abis g hahahaha.


sejak adih dah boleh duduk nih, nak duduk ajer dia kat mana-mana yang boleh duduk


nengok aksi kak long yang over tu


comei jer nengok adik dengan gaunnya


ni topi kenangan dari Guangzhou





Related Articles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...