The Egyptian Beauty

2:27:00 PM Aliza 0 Comments

semalam aku shopping lagi. kali ni aku beli set pencerah kulit belina hehehehe. sebenarnya bukan nak cerahkan kulit sangat pun tujuannya. tujuan utamanya aku nak buang jeragat kat muka ni. sebab tu bila tanya kak yan, kak yan cadangkan The Egyptian Beauty set

set ni mengandungi bahan semulajadi seperti pati beaberry, pati grapefruit, pati beras, pati cendawan, serai, susu kambing dan madu.



so apa lagi, kalau ada yang berminat lehla calling-calling kak yan
harap-harap lepasni kulit aku akan bertambah menawan heheheheeh

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...