Hari Mereka

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers br Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

In langkawi

Langkawi - Hari Ketiga

Harini hari terakhir. flight jam 8.40 malam, so boleh melepak lagi kat hotel. tapi sebelum tu buatlah aktiviti2 yang membuatkan kita tak kempunan bila balik nanti.

makan laksa.. laksa penarak dorang cakap.. sedap woooo


Adik ngan kak long pun nak makan laksa


apa lai tu adik


dah abis


posing jap lepas makan laksa. tapi laksa Penarak memang sedap... tak salahla dorang kat situ cakap laksa ni sedap, so koranglah la makan kat sini kalau sampai langkawi


dah nak chek out, adik dan kak long dah tak bleh duduk dah


ni kena paksa berdiri gak


penuh troli dengan adik yang sekejapan mengamuk sebab mengantuk


kak long pulak dipaksa buat homework, sebab asik bercuti jer sampai homework pun tak siap.


spoil betullah air asia ni, tak pernahnya sharp, asik delay jer.. sepatutnya flight jam 8.40 di tunda ke 9.40. sakit tul hati aku.. sib baiklah MAS dah takder tiket, kalau idah haram aku naik Air Asia. Bikin Panas servis macam *&@#$$%^&^. tengok adik.. dah kepenatan dah, sib baik ada surau, orang pun tak ramai, leh lepak dulu.


sian kak Umi.. letih rasanya


kak long dan adik pun letih gak.. hampir 4 jam menunggu.


apalah yang dibuat adik beradik tu



ibu pun dah penat mengurus anak dua orang sendirian.. macam ibu tunggal pulak yer...


dah nak berlepas.. jam 10 gak jadinya masuk flight.. hampes


nilah kapal yang kami naik... adoyai....


kak long suke naik flight


adik pulak asik meragam jer


masa ni dah nak sampai, sepatutnya dah sampai, tapi flight takleh landing sebab katanya takder tempat landing, 15 minit gak kapal berpusing2.. apalah punya servis, cekik darah betul. sian kak long, ngantuk sangat, adik plak asik kejut jer.


dari adik dan kak long.. bye..bye Langkawi, nanti kami datang lagi

Related Articles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...