photo header2-1.png

Peraduan Bonanza.. Lumayan.

Salam korang. aku just nak sharing-sharing ngan semua blogger yang selalu menziarah aku hehehehehe. jom, kalau berminatlah. join peraduan bonanza SIMANJAKU - Wuddah . syarat2nya mudah ajer. korang leh klik kat gambar kat bawah ni untuk detailnya yer. ok selamat berperaduan.


Hadiahnya lumayan-lumayan belaka...

HADIAH UTAMA – Sebuah TV LCD 32”
(dipilih berdasarkan pemenang bulanan )

HADIAH PERTAMA – 1 x Pemain DVD

HADIAH KEDUA - 2 x Penyimpan air panas elektrik

HADIAH KETIGA - 3 x Periuk nasi elektrik

HADIAH KEEMPAT - 4 x Kipas kotak elektrik

HADIAH KELIMA - 5 x Pemanas air elektrik

HADIAH KEENAM - 6 x Pembakar roti elektrik

HADIAH BULANAN – Voucher diskaun bernilai RM 1,500.00
(5 pemenang untuk setiap bulan dari 15 Jun sehingga 15 Disember 2010
)

Nota kaki tangan za: Tuan umah Wuddah, za join contest boleh tak?
PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.