photo header2-1.png

Jumble Sale Fakulti Pengajian Islam UKM - Edisi Melekat Kuat

Korang..korang..korang..., aku nak buat pengumuman sket kehkehkehkeh...


Untuk makluman semua, sepanjang tarikhni, banyak barangan akan dijual dengan harga diskaun. terutamanya sekali Cloth Diapers Wuddah, kami akan jual dengan potongan 10%. so siapa yang berminat untuk dapatkan Cd terbaru Wuddah, leh datang yer ke Fakulti Pengajian Islam, UKM. kalau korang tak tahu mana tapak jualannya, cari jerk Fakulti Pengajian Islam, betul-betul depan round about UKM yang bertentangan dengan masjid UKM tu, alah, senang jer tew....


pesan za: beli barang semasa promosi dibuat adah berbaloi-baloi
PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.