Selamat datang

10:37:00 AM Aliza 0 Comments

Semalam kami anak beranak bergegas ke Giant Nilai, agak-agak dalam jam 9 malam. bukan bergegas nak g Shopping, tapi nak tolong papa setup booth Wuddah kat Giant Nilai. sebenarnya bukan banyak pun ditolong, banyaknya menengok jer kekekekke....

Kak long dan adik yang jadi orang paling penting dalam acara bantu membantu nih.

tengah susun bamboo insert, harga promosi RM40 for 4 pcs.

papa ngah pasang bunting

adik tak habis-habis ngan gayanya. buah hati ibu dan papa

dah siap pasang bunting

cuba teka adik wat per.
Wuddah akan berada di Giant Nilai, Negeri Sembilan sehingga hari Selasa. CD akan dijual dengan potongan 50% (leh nengok kat www.awrastore.com) . memang harga runtuh. insert bamboo plak yang sebelum ni berharga RM18, dijual dengan harga RM10. so kalau rasa nak cuci mata jemputlah datang. Booth Wuddah berada betul-betul di depan kedai Anakku.



za:cari duit lebih untuk raya.

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...