photo header2-1.png

Wuddah Booth Hari Sabtu

Sepanjang hari sabtu kami anak beranak berpuasa di Giant, Nilai. Bukan suka-suka, tapi nak tolong papa yang buka booth Wuddah kat sana. Ya Allah, tuhan saja yang tahu betapa letihnya aku... jadi nak hilangkan rasa letih tu aku sempat buat benda yang ntah berfaedah atau tak.

G bagi ikan makan kaki plak hehehehehe geli woooo

Ni adik in action


nilah rupa booth Wuddah


adik yang sentiasa over.. kak long mana erk????

za: biarlah penat .. namapun membantu walaupun aku ni bukan dalam senarai pekerja yang mendapat gaji bulan-bulan.. mana pekerja wuddah yer? nampaknya lepas ni aku kena apply bekerja di Wuddah...
PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.