photo header2-1.png

Wuddah Booth Hari Ahad

Ni dah masuk hari ahad... Hari Ahad pun masih berkampung kat Giant Nilai.... masa ni dah tak tahu duit ibu abis banyak mana.. bila rasa boring duk kat booth.. ibu g beli barang hehehehehehe.

adik maintain

Ni antara promosinya.. semuanya murah

yang ni plak bukan untuk dijual

baby blanket dan Kasut kulit Baby pun dapat diskon, sampai 40%

yang plak CD.. CD bamboo n Microfiber dapat diskon sampai 50%...  kalau tanak beli banyak leh
beli 2 percuma 1

yang ni tukang promosi.. "mari kak.. abang.. datang nengok CD"

makan time.."waiter.. cepat sket, adik dah lapar nih"

Adik lapar nih

ooo ni kak long.. tak nampak dia dari tadi

bila dah lapar, masing-masing buat muka sepesen jer.. tu belum nengok muka ibu lagi huhuhuhuhuh.. 
penat sangat


sibuk makan....


za: dua hari bantu papa buka booth biarpun tak sepenuhnya.. tapi penat cukup terasa... kalaulah hari2 macam ni bengkok... lepas ni nak minta borang kerja kat Awra.. then terpaksalah bos pilih mana pekerja yang top dan tak top kekekekek.. sebab ibu adalah pekerja yang cemerlang..
PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.