photo header2-1.png

Adik diserang chicken pox

Jumaat, Sabtu dan Ahad Wuddah membuat jualan pembukaan.. banyak barang yang diturunkan harga... antaranya bamboo cd yang harga RM50 diturunkan ke RM30.. Bamboo printed CD yang regenya RM79 diturunkan ke RM35... tapi cuma sehari jer rege diturunkan gile2. dan alkisahnya plak... hari sabtu.. bintik merah berair aku jumpa kat belakang badan adik.. alamak... bila dibawa ke klinik, comform adik kena chiken pox... tapi alhamdulillah.. adik tak  meragam sangat... cuma dia main sorang2 jer...

tengoklah dia, main sorang jer

Sian anak ibu.. kat dahi pun dah timbul

buat apa dik?

menulis ibu

alahai anak aku yang sorang nih..

kak long dah tanak main ngan adik

nampak tak dahi adik?

nak cari member lah


inilah kedai adik

Kedai kecil ajer.. tapi alhamdulillah... inilah rezeki kami
terima kasih buat yang sudi datang.. semoga Allah saja yang membalas support yang anda berikan.. buat member yang join, nora, azrina, Vivian.. tengs alot for ur support.. tanpa kalian siapalah kami.. for all staff.. terima kasih atas kerjasama yang diberikan...


za:seronok bila dilibatkan dalam aktiviti begini.. rasa nak menolong pun berkobar2 tapi kalau tak dilibatkan banyak lebihkan orang lain.. akupun tak heran huhuhuhu

1 comments:

PiNkYbLuEbAbY said...

adik....meh kawan ngan aunty meh....biaq aunty kene ciken pox ngan adik....meh...! <3

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.