makan, berlibur, KLIA

10:55:00 AM Aliza Reesya 0 Comments

Semalam hari Ahad, hari untuk bersuka ria hahahaha, bawa anak jejalan, bawa suami makan-makan.. sambil2 selesaikan apa2 saja urusan yang tertangguh. kami sampai kajang dah jam 12 tengahari, buat itu ini itu ini.. selesailah jam 1 lebih. so jejalanlah ikut drebar, sampai jumpa satu mall.. macam menarik tempat makannya walaupun sememangnya memang aku dah plan nak g sana... cuma tak berani nak drive ajer...

inilah tempatnya, metro poin, kajang, kami berhenti makan di Bbq Chicken, sebenarnya aku teringin pergi bila nengok kengkwan g makan sedap jer nampaknya...

Qaireen yang tak lepas peluang untuk order menunya

"apa nih ibu"

papapun sibuk memilih, sedangkan dalam masa yang sama papa tengah sakit perut

yang penting halal

halal dan halal... halal segalanya, dalam hati dan luar hati kekekeke

posing papa dan anak-anak

posing lagi dengan anak-anak yang tak sporting

alahai adik, rosak gambarlah


tak hendsome ker nih? handsomelah, "kalau tak handsome masakan aku mengejar", kekekekeke

tada..... baru ada gambar ibu dan anak2...

apalah yang dorang kerjakan nih

dah sampai... oren jus, dan air apa ntah ibu order

adik dan kak long kongsi ais krim



kak long makan spegeti

inilah suasananya....

papa makan nasi goreng.. tak ingat namanya

ini burger ibu.. besar woooo

adik makan kidi meal

dah selesai


adik punya tak abis, sebab ayamnya besar sangat. so tapau

licin

dah selesai makan, kami bersiap untuk pergi karaoke ayuh...... nyanyi lagu selamat hari raya hahaahahah

kak long dah sibuk nak balik pulak, sebab nak amik mamangah kat airport. mamangah datang.. so kena tambah jam perjalanan lagi plak ke KLIA...
bila dah kennyang, mata semua mengantuk.. jadi tinggallah drebar sengsorang meneruskan perjalanan ke KLIA. makan ka BBQ Chicken, makanan ala-ala korea.. memang sedap... puas hati walau mahal... so aku bagi 4 bintang dari 5 bintang....



za: tak kisah apa orang nak cerita dan kata yang penting perut aku kenyang. kekekek jom, siapa nak belanja makan marilah.. sonok weh!

You Might Also Like

0 comments:

Followers