photo header2-1.png

Kalau Ikutkan Hati Saya, Dah Lama Saya Buang

Jumaat lepas saya balik kg... tapi bila sampai jer depan pintu umah mentua, nengok umah gelap. aduh, dorang g ana nih. bila call huhuhuhu... rupanya dorang dah sampai di Terengganu... frust nyer... sib baik kunci umah ada kat umah mak sedara kat sebelah. nampaknya bermalamlah kami di umah tu berempat beranak hhuhu.
esoknya g makan... buat apa yang patut, pastu terus g mandi kat hot spring sungai Klah. 1st time g walaupun kampung dekat situ jer, tapi kali ni ibu yang belanja sebab ibu ada wit gaji... kkekekekeekek.

Adik n kak long yang Hepy

papa baru nak start mandi, ngah warm up

ibu ngan anak-anak, main kat tepi jer.. sejuk

sekali sekala bawa dorang g mandi uh.. besttt nanti balik kg nak g lagi

adik sampai ke pagi ni asik nak ajak balik kg, nak mandi laut heheheheh

tak berani g mandi kat tengah


dah siap mandi

lupa nak amik gambar mandi kat air panas plak



za: apa kena mengena ngan tajuk entry yer? kena mengenanya hanya kat hati

0 comments:

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.