photo header2-1.png

Lagi 10 Visitor

minggu lepas saya dah masukkan entry Siapa nak Ole-ole. syaratnya semua dah diterangkan... sekang ni saya punya counter ada problem.. tapi sib baik saya ada backup... so korang leh nengok berapa conter terkini.. hari rabu saya dah nak berangkat ke Kuala Terengganu.. siapa yang nak ole2 leh join kira anda pengunjung yang keberapa yer... so selamat semua.....






za: siapa nak...... SAYA!!!!!

3 comments:

eus said...

alaaa... mcm mne ni! dh la cuti pnjg ni! kt umah xde tenet lak tu! huhu... lg 5 org jerk.. huhu..

eus said...

dh ade yg menang ker?

za reesya said...

yus.. takder lah pemenangnyer.. sebab takder yang emailkan pun hehehehe.... nampaknya kena "dibawa kedepan hadiahnya" kekekeke

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.