photo header2-1.png

SIAPA NAK OLE-OLE LAGI

Kalau yang biasa mengikuti perkembangan blog saya pasti tahu tahun sebelumni saya pasti dengan baik hatinya akan bagi ole2 kalau saya nak ke mana2 kekekekekeke.. kunun.. tahun ni, raya cina nanti saya ada kursus kat Kuala Terengganu.. so saya ingat nak beli sesuatulah kepada pengunjung bertuah saya.. kalau ada yang sudi nak terima ole-ole dari terengganulah.. kalau takder takpe.... saya leh amik sendiri hihik..... ok. so korang leh ikut step  yang tertulis kat gambar di atas.... @ leh baca penerangan kat bawah:

  1. Memula sekali mesti  follow blog saya, semua pasti ada facebook kan??? so follow macam kat gambar atas.
  2. Kedua, mestilah pengunjung ke 13,888.. ingat tu pengunjung ke 13,888.
  3. Ketiga... tolong teka, lagu apa yang saya sedang nanyi sekarang penyanyinya sekali yer... liriknya kat bawah... bila dah dapat semuanya, memenuhi syaratlah konon... comment kat blog  n email kat saya cinderela0805@gmail.com...
SELAMAT MENJAWAB YER....

saya tengah syokkan lagu nih....

Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup



za: suka bila ada org bagi ole2, tak kisahlah walau gula-gula sebijik

2 comments:

eus said...

step 1 dh buta..
step 2 tgh mnggu..
step 3 tajuk lagu dh dpt..

iskk.. cepat la 13888...

za reesya said...

eus, klik jer kat FOLLOW tu.. bleh tak?

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.