SAYA NAK HADIAH DARI MOMMY

10:40:00 AM Aliza 0 Comments

Baru sekejapan tadi saya di tag.. dah lama rasanya tak di tag dalam blog. jadi try ajerlah sementara nak siapkan keje. saya baru jer di tag oleh Huda



GA nih dianjurkan oleh kasihmommy...

Cara² nye,

* Korang perlu jadi FOLLOWER blog kasihmommy
* Copy gambar hadiah tu dan letak dalam blog korang beserta tajuk SAYA NAK HADIAH DARI MOMMY (beserta link ye - http://kasihmommy.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html)


* kemudian, korang letak nama dan link blog korang kat tempat comment
* Tag sekurang-kurangnya 3 orang kawan untuk join sama GA nie
* Tarikh tutup penyertaan, 28 Februari 2011
* Apa hadiahnya? jeng3.. rahsia.. Ada 3 orang pemenang bertuah akan dipilih..
* Lagi ramai yang sertai, lagi banyak hadiah yang akan di beri..
* Join okeyh!! Selamat berGA...!!


kalau korang nak join, sile ke sini ok?

nah saye tag 3 orang yang bertuah..

Eliya Ezlin Alias
Shiela Firdaus
Tina Othman

sile lah korang yeee...:)



0 comments:

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...