Trip Berbengkel ke Kuala Terengganu

11:17:00 AM Aliza 0 Comments

Malam Hari Rabu lepas kami sekeluarga naik bas ke Kluala Terengganu... saya ada kursus.. huh memang letih.. tak tahu nak gambarkan macamner keletihannya. bertolak jam 11.30 malam sampai di Kuala Terengganu jam 10 pagi lebih kurang. Tidur? memang tak dapat tidur dalam bas... adik bolot habis sit....

ni papa yang keletihan memandu duduk lama di dalam bas.

sedapnyer adik tidur

ni hari kedua di Kuala Terengganu.. hari pertama memang tak banyak amik gambar, sebab jam 3 petang terus start bengkel.... takder jalan g mana pun.. asik terperuk dalam hotel

ni g pasar payang.. nak beli kopok n telur penyu

kak long dapat kasut baru

papa dapat stokin baru


adik asik meragam jer.. keletihan bangat
Banyak lagi gambar... nanti akan diupload...  tapi rasanya trip kali ni macam tak best huhuhuhu...



za:apa yang best arrr? best kalau jejalan ada banyak duit.. boleh shopping itu ini...

0 comments:

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...