photo header2-1.png

Trip Berbengkel ke Kuala Terengganu versi II

Ni gambar masa hari terakhir di Luala Terengganu. seawal jam 9 pagi kami dah chek out dari hotel, naik bas nak ke rumha Dekan... Dekan nak belanja makan nasi dagang huhuhuhu... tapi sebelum sampai umah dekan, kami singgah g Masjid Kristal dulu... tapi sayangnya... saya rasa tak larat sangat nak jalan kaki g situ.. sempat menapak separuh jalan jer.. pastu patah balik.. penat woooo.... tapi macam entry sebelum ni.. memang isu penat saja yang saya boleh verita ahahahahahha.. bila tengah berbengkel pun mata rasa nak tertutup jer.... kepala asik terhangguk-hangguk.

adik dah mula meragam masa sampai Pusat Tamdun Islam

baju kami semua sama, jangan jeles.. tapi masa ni gambar ibu tadak

adik dah meragam.. semua tak kena

ke sana ke sini adik berlari sebab mengamuk

masa kejadian ini pulak.. time bebudak bujang tu main congkak.. last2 kak long yang menang hehehehehe


ice cream time.... makan eskrem susu kambing


tengok adik.. nampak gayanya.. adik pun kidal jugak macam kak long

anak ibu yang banyak meragam



ini suami ibu yang banyak meragam juga huhuhuhu

ini pun anak ibu juga.. tapi ragamya kurang sket

ni bebudak bujang yang tak bujang

masa ni dalam perjalanan nak balik dah, sebelum sampai ke Kemaman....

lenanya adik tido.. rupanya adik meragam sebab mengantuk


Bila semua dah bangun dari tido.. pakat cari makanlah pulak.. lapo beb





za: tahun depan nak naik tongkanglah pulak

0 comments:

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.