photo header2-1.png

Tempat Baru

Hari ni Hari Jumaat, Saya rasa tak sempat-sempat... nasib baiklah semalam bukan Jumaat, kalau tidak... banyaklah kerja saya yang tak selesai nampaknya hahahhaha. Hari ni saya di arahkan pindah tempat duduk dari belakang ke depan pulak..

Sebenarnya rasa tak best duduk depan nih, semua orang nampak kita. yang penting nak main game pun susah, nak berblog pun susah.. apatah lagi nak berFB... adoyai... tapi nak wat camner, dah arahan.


Ni tempat lama saya.. posisi yang strategik.. tersembunyi


Nrpindah betul-betul kat depan

Ni tempat Baru.. tak best.. tak best


Dah kosong.. lompong




za: tak sukernya berpindah randah. (randah ker rendah?)

0 comments:

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.