photo header2-1.png

Bosan - Kundasang

Hari keempat di Kampung.. saya dah mula bosan.. bukan sebab apa.. sebab hari-hari hujan.. nak wat per pun tak bleh.. tapi alhamdulillah masih ada hari yang tak hujan.. jadi apa lagi.. macam tetau plak en.Suami, "jom ajak anak-anak jejalan"...

berfikir-fikir nak ke mana.. last-last kami sampai ke Kundasang hahahahaha.. perjalanan yang tak dirancang gitu. kami singgah di Kinabalu Park.. bayaran masuk untuk Adult RM3 saja.

cantikkan.. pemandangan awan cantik. berdepan ngan Kinabalu Park


inilah rombongan Cik Kiah eh sila... rombongan Seth Alias dan Keluarganya hahahaha.. tengok adik dan alif...

Gunung Kinabalu dari jarak dekat

memang seronok jejalan macam ni... memang sejuk....  kami singgah g beli sayur kat pekan Kundasang lagi.. tapi secara generalnya, kebanyakan barang n sayur dah naik harga.....





za: kalaulah sentiasa hepi.....

1 comments:

Farah Shamsudin said...

aww! memang ade niat di hati nak ke Kundasang.. tapi setiap kali plan nak gi, last end nye. hanimun pasti ke tempat lain.. saya sukakan pulau.. mayb sebab tu kot..

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.