photo header2-1.png

Nilai - JB - Danga Bay - Singapore. Part 1

Jumaat lepas kami skeluarga ponteng kerja gara-gara nak g bercuti. Asalnya plan nak kuar awal, tapi tak dapat gak, saya ada appoiment untuk buat crown gigi dan en.somi nak basuh kete. Alih- alih kami bertolak jam 12.30 tgh. Mak aih.... Kesesakan yang amat sangat kat highway nilai-senawang. Dekat sejam lebih gak kami sangkut kat kesesakan ni...akhirnya puncanya adalah ada eksiden lori bawa kereta proton terbalik. Huhuhu hancussss.
Kami sampai JB dalam jam 5 ptg... Terus gerak cari danga bay... Sampai danga bay... Check in... Selesai semua dalam jam 7 ptg. Penat gilos.
Malam tu kami ke hentian bas larkin nak amik bas untuk ke singapura esok, tak jadik bawa kete. Hari pertama di JB sesat barat kami ntah ke mana hala. Last- last kami makn malam kat restoran yang dekat dengan hotel jer. Buhsan..makan tak sedap tapi mahal.

kak long lepas makan

makan kat sinilah.. hampess... tak sedap langsung.. pastu mahal plak



za: hari pertama penat..... moncongs tak benti

0 comments:

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.