photo header2-1.png

Tahniah HARIMAU MUDA

Cayalah Harimau Muda.... Tahniah!!


hahahaha... saya plak yang macam over gitu... minat juga tengok bola sebenarnya... tapi sebab takut sakit jantung tu yang kekadang malas layan.. macam semalam, bila dah tengok permainan jadi huru hara.. saya ingat nak out jer... tapi tahan jer hati bila tengok lagat pemain... pastu lagat pengadil yang sekejapan macam hampeh... saya tunggu juga...
Sakit tekak ni ikut jerit aduh.... yang kelakarnya kak long dan adik, orang tak gol dorang jerit gol... adeh.. ada yang kena bambu gak.... Akhirnya..... maruah pasukan bola Harimau Muda kita masih di atas.... segala provokasi yang dibuat Indonesia hanya cakap kosong.... Alhamdulillah....




za: nak jadi pemain bola jugalah.... eh... harini tak dapat cuti ker?

0 comments:

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.