photo header2-1.png

Bila semua tidur



Ahad lepas kami balik dari penang ke umah naik bas. Selalu klu nak bas nak kemana-mana kami hanya naik bas ofis je. Tapi kali ni kami naik pengangkutan awam. Adehhh.... macam hampeh servis dari driver bas ni. Dah la laju, langsung x berhenti sepanjang perjalanan. Boleh menimbulkan kemarahan. Ok, abaikan, saya bukan nak cerita pasal bas... tapi pasal mereka yang tak sampai sejam naik bas... trus lentok... kesian anak2 saya.






Za: kak long, adik... ibu sayang anak2 ibu dunia dan akhirat. Ibu sentiasa cuba yg terbaik untuk anak2 ibu dan kita... kalau ibu pergi dulu, kak long kena jaga adik baik2... adik pun kena jaga kak long baik2

0 comments:

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.