photo header2-1.png

Bowling Spalsh!!!!

Bila baca tajuk.. wah, mesti hebatkan hahaha... takdelah sehebat mana pun, takderlah segah mana pun... tapi memang havoq... cuma rasa tak berapa best, sebab warga LSI ada 38 orang semuanya... dan datang dari Utara, Selatan, Barat, Pantai timur dan bla..bla... jadi agak sukar untuk mengumpulkan semua. Yang dekat pun ada tak boleh datang sebab kekangan kerja memasing. tapi alhamdulillah.. izin dari Allah dan sokongan yang diberi warga LSI lah yang membuatkan semua ini berjalan dengan lancar.

Tanggal 03 Jun 2012 tempoh hari, kami warga Lepak Santai Ibu buat pertama kalinya melancarkan program yang telah dirancang berminggu-minggu. program yang asalnya untuk sambutan birthday warga LSI... dan kami meriahkan dengan aktiviti bowling. Sambutan birthday untuk yang lahir pada bulan Januari - June.... kami potong kek yang ditempah khas dari Cath Bake. sedap memang sedap. alhamdulillah...


Bila dah berkumpul semua

 Yang paling bestnya
bila dapat bertemu Haryani buat pertama kalinya




Bowling dah mula. Kekanak yang paling xcited.
Dorang saja main kita terpaksa bekali-kali topup
untuk tambah game untuk dorang. Anak oh anak

Bila Papa mula pilih bola

hahahaha... ibu adalah juara longkang


Iena Hamdi bila mula melontar peluru... ada skill gitu


Tada.. inilah juara kategori bapa.
Lebih 4 mata dari papa hahahaha


Cayalah Iena... Tahniah Dear


Walau Iena Menang... hadiah dibahagi sama rata itu
bestnya warga LSI... tengs Iena sebab sudi berkongsi.
lepasni kita main game..
kita bagi hadiah rumah atau kereta pulak yer.
macamner nak agih tu?


Ini wrga bapa-bapa yang so sporting.
TERIMA KASIH abang, sebab sudi join aktiviti za.


0 comments:

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.