SELAMAT HARI BAPA ~ Mode ingin Kasi Hadiah!!!

1:29:00 PM Aliza 1 Comments


Tanggal 17 Jun 2012 adalah Hari Bapa. Tahun ni merupakan tahun pertama buat julung-julung kalinya saya tak berbapa.... Sayu sangat hati saya.. memang tak pernah sambut hari bapa dengan ayah, tapi saya mesti akan sms atau call ayah untuk ucapkan selamat hari bapa... memang tiada hadiah untuk ayah.. cukup sekadar ingatan dan ucapan... saya tahu, ayah tak pernah mengharapkan hadiah dari kami adik beradik...





Sempena Hari Bapa ni, saya rasa macam nak buat sesuatu plak kat Blog Alizareesya ni. rasanya dah lama tak wat peraduan kan. ops! lupa nak tanya, nengok anak-anak saya ni, rupa mereka seiras tak dengan papa dorang? Nurbatrisyia Aliza memang photostate papanya bebetul masa dia kecil-kecil dulu hehehehe... Nurqaireen Aliza pula... dia adalah gabungan ibu dan papa hahahahaha. oklah, stop cerita pasal mereka yer..


 








Ok, Peraduan kat blog saya senang jer... tapi tak mudah.... ikut jer direction kat bawah, gerenti boleh punya. tapi PEMENANG hanya seorang saja. dan PEMENANGnya  akan dipilih oleh PAPA Alizareesya.

sila Follow Blog ini yer







    Mbb
  1. Sharekan Entry ini kat wall FB korang. 
  2. like Page Ini. 
  3. Cari gambar kat album korang yang ada gambar Ayah + Anak yang SEIRAS (gambar tak limit kepada gambar korang dgn ayah tau, boleh juga gambar anak korang ngan ayahnya)
  4. bila dah jumpa gambar, postkan kat komen entry ini yer atau post kat page ini
  5. selain gambar, saya nak satu perkataan yang ada dalam kepala korang tentang Siayah dalam gambar yang korang postkan tu. tak payah panjang-panjang ok.
  6. Boleh rujuk kat sini contoh  cecaranya 
  7. Yang penting jangan lupa letak
    Nama penuh ayah dan anakFb pengirimAlamat blog pengirim kalau adaEmail pengirim.
  8. done! tunggu saja Papa Alizareesya pilih gambar dan perkataan yang menarik hati dia.
  9. Tarikh Tutup : 17 Jun 2012  midnight!!  29 Jun 2012
  10. TIADA PENYERTAAN DARI SAUDARA MARA YER ahakss....


Hadiah!!!
Sehelai Tshirt yang diprint gambar ayah dan anak oleh Aliza Tshirt Printing
Contoh gambar yang akan diprint


1 comments:

$yazuani said...

join =)

http://syazuani89sss.blogspot.com/2012/06/contest-selamat-hari-bapa.html

Nama penuh ayah: Samion Bin Berau
Nama penuh Anak: Siti Syazuani Binti Samion
Fb pengirim: Siti Syazuani
Alamat blog pengirim: http://syazuani89sss.blogspot.com/
Email pengirim: bluemercury89sss@gmail.com
Ucapan: Terima Kasih atas segala pengorbanan mu Ayah =)

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...