KLINIK INTENSIF CETAK TSHIRT - KICT (Aliza Tshirt Printing)

7:54:00 AM Aliza 0 Comments

 Assalamualaikum... selamat pagi semua... cewah... semangat konon pagi ni nak aktif update blog. wahahahahahha..... ok..ok... pepagi ni takde cerita best, cuma saya nak kongsikan satu info. klinik Intensif Cetak Tshirt. Belajar cetak tshirt sampai pandai, lepas tu boleh buka kedai printing.. pastu leh dapat duit beribu-ribu lemo woooooo.... hahahahahaha... Insyaallah.

Meh siapa nak join, boleh la jenguk FB Aliza tshirt Printing . Detailnya seperti kat bawah ni yer kengkawan... yelah, kot ada yang takde FB... jadi kesian plak kan..

Tinggal beberapa KEKOSONGAN.

Lebih 90% peserta program ini yang lepas telah memulakan biz sendiri!!

-----------------------------------------------------
Tarikh: 22 Feb 2014 (Sabtu)
Masa: 10 pg - 5.00 ptg
Tempat: Aliza Tshirt, No 6B & 8B, Jln 3/69, Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, Selangor DE
Tel: 03-89127163 

-----------------------------------------------------

Terima kasih bagi mereka yang telah MENGESAHKAN TEMPAT. Masih ada kekosongan tempat yang boleh di isi utk program ini.

1 hari program yang PADAT dengan 90% praktikal. Pengisian pembelajaran pelbagai teknik cetakan tshirt YANG TERBUKTI BERJAYA mengurangkan modal serta memaksimakan keuntungan.

Program KICT terakhir adalah 5 bulan lalu iaitu pada SEPTEMBER 2013 (FULL SEATED). Awas Tempat TERHAD dan mungkin anda perlu menunggu lama jika terlepas peluang ini!!

Belajar dari asas hingga pelbagai teknik cetakan tshirt. (Sila klik pautan untuk lihat maklumat lanjut).http://tinyurl.com/qa997fw

Jangan terlepas peluang ini serta kongsikan kepada keluarga, sahabat & rakan anda yang MUNGKIN MEMERLUKAN & TERCARI-CARI PELUANG INI.

Sila daftar & sahkan tempat di sini: http://tinyurl.com/qa997fw






za: tiada seni....

0 comments:

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...