photo header2-1.png

Pembentangan kertas kerja group 3

Ni kumpulan last sekali. Group ni bercerita tentan komunikasi. Ok lah,aku rasa cara komunikasi kita kena bagus. Ops aku lupa lak nak bg tau, aku kat perlis ni ada kursus pengurusan stress kakitangan sokongan Fakulti. Aku dok sini 3 ari 2 malam d Hotel sri garden,kangar. Ok jelas kan.

Pembentangan group ke-2

Kalini kumasukkan pembentangan group ke-2 pulak. Dah takde keje sbenarnya ku ni. Aku boring sbenarnya, sebab tu ku amik gambar n post kan utk tatapan korang, kebetulan plak ada wifi free.

Pembentangan kertas kerja group 1

Malamni malam last bengkel anjuran fakulti tempat ku keje. Memandangkan smua ceramah n panduan d beri,jd tiba giliran kitaorg utk membuat pembentangan. Entri ni ku nak tunjuk gambar pembentangan group pertama.

Adik dah ada cd baru lagi

Ari selasa lepas ku dah trima cd baru dr cik Haza.kalini kudapat cd snap button Lunatots yg baru.

Kak long dan adik dlm satu bakul

Ni gambar ku amik sbelum bertolak ke perlis.saja je amik gambar gelagat anak2 ku

Trip ke perlis

Semalam dalam jam 12am kami bertolak dari LCCt ke perlis. Masing2 dah jd burung hantu. Dalam jam 3am benti d hentian tapah.

aku kelamkabut

0
COMMENTS
Balik jer dari keje aku terus menyibukkan diri mengemas barang untuk dibawa ke Perlis malam nanti. aduh penatnyer, mana dengan anak-anak lagi.. jadi perjalanan kerjaku terbatas. akhir selepas 2 jam aku dapatlah buat sket apa yang aku plan masa di ofis tadi.



kursus

esok ada kursus kat Perlis.. malam ni nak bertolak dah....

BABY POUCH

0
COMMENTS
Sebenarnya ramai yang bertanyakan ku pasal pouch yang ku buat dalam entry ku sebelum ni. mungkin ada yang terlepas pandang pasal info yang pernah ku berikan. oklah, kuulang lagi sekali yer, kalau korang yang berminat, leh nengok kat sini.

Hari ini

0
COMMENTS
Sejak kebelakangan ni aku terasa anat letih sangat. fikiran n perasaan ku letih. macam2 yang datang, so banyak narlah yang aku kena tempuh. hati pun serasa begitu sensetip, tak boleh terusik langsung, tak boleh silap langsung... semuanya akan jadi serba tak kena.
dari hari ke hari betambah plak ujian, dengan perangai kak long yang semakin manguji kesabaran ku... aku benar-benar teruji. kekadang rasa macam aku nak masukkan balik dia ke dalam perutku... aduhh.... kenapalah dia selalu berperangai begini, selalu buatku rasa begitu tertekan... aku mula rasa seperti ada batu yang cukup berat menghempapku. adik pulak.. semakin hari semakin lasak, tapi masih belum menguji kesabaranku, aku masih mampu bertahan dengan karenah adik, dan aku masih belum rasa yang dia seberat batu menghempap. suamiku... aduhai hati.. andai dia boleh baca isi hatiku... pasti segalanya menjadi cukup mudah. ada masa aku dapat rasakan yang aku satu hari nanti pasti akan mati sebab tekanan huhuhu.... wahai ibu-ibu di luar sana... andai punya masalah sepertiku, tolonglah... walau hanya dapat kuselesaikan masalah kak long udah cukup.. aku takut satu hari nanti sesuatu perkataan yang tak patut keluar dari mulut seorang ibu akan terkeluar juga buat kak long... :(

Kami Sama tapi tak Serupa

0
COMMENTS
Apa yang sama... kedua-duanya punya baju yang sama
Kedua-duanya belum mandi






Menu lunch hari Sebtu, hehehehehe

0
COMMENTS
Aku tanak bercerita apa pun sebab arini aku rajin masak, tapi malas nak tulis,jadik korang nengok sendiri gambar erk.. sedop wooooo....




Macam mana nak keluar nih

0
COMMENTS
Adik dah melasak sekarang, ni dah masuk bawah meja pulak

dia semakin masuk dan masuk

dah tak peduli orang lain

ni dia dah mula rasa panas dan tak selesa

tapi sempat kutip lagi apa yang ada bawah meja

Jenuh papa nak kuarkan adik

akhirnya
harap-harap adik serik
Kak long pun nak jugak

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.