COUNTER "Ulangan"

6:20:00 PM Aliza 0 Comments

Kekekekeke, aku sebenarnya kesian kat member-member yang dah terlepas pusingan bonusku hahahaha... ramai plak yang email ku bagi tau tak sempat nak print scrnlah bagai.. adalah dalam 4, 5 email... so aku tak tau yang mana satu.. ada yang tenggalkan komen kata dah terlepas hehehehe... takpelah... sebab ku tak dapat pengunjung yang bertuah tu.. kuulang lagi sekali erk.. kali ni ku nak pengunjung yang ke "3600" ok tak? rasa sempat tak? ku rasa sempat kot, sedang-sedang elok lepas kubalik bercuti nanti.. ala, minggu depan kubalikla Malaysia balik hahahahaha..... ok korang standby erk.... pengunjung ker 3600 cepat2 print scrn blogku then emailkan ku erk... so good luck semua untuk mendapatkan ole-ole dari Guangzhou, China.

Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...