Percutian ke Guangzhou 9

12:35:00 PM Aliza 0 Comments

Hari in Hari terakhir kami di Guangzhou. Pepagi lagi kami dah bersiap untuk kemas barang. Sebab kami akan chek out jam 12 tengahari. Tapi disebab kan kami nak berjalan-jalan lagi, so barang-barang kami tumpang di hotel dulu so kami berjalan lagi sampai puas.


Suasana hotel sebelum kami keluar


ni adalah gedung kain sutera yang kami pegi.. wah kelabu mata hitamku


Selesai saja shopping dan mengabiskan duit, kami pun mengisi perut di restoran Arab


adik yang dah keletihan


ni kak long yang dah tak sabar nak makan


adik pakai baju baru yang dibeli semalam


menu makan tengahari kami


papa dan anak-anak


aku minum air honey cucumber, wah.. ada sedikit masam wooo


air papa, capucino


ndah suhail minum apa tak ingat


nasi yang kami makan, sedap woooo cuma ku dapat daging liat hahahaha


menu kak long, besar giler ayam. tapi sedap


adik


papa solat di tepi loby hotel.





Google+ Followers

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...