08 January, 2013

On 6:34:00 PM by Aliza in    2 comments
Ok, ini entry baru dari gambar yang dah basi. Sebelum amik gambar jalan-jalan Singapore, kami sempat jalan ke utara tanah air aka balik kampung hehehehe...  Tak lama, tapi dekat seminggu jugalah. Kali ni barulah jalan-jalan makan angin sambil buang duit hahahahaha. 


Kami memula singga umah makcak yang kat butterworth dulu, bermalam semalam baru kami gerak balik ke kedah. Adeh, letih memang letih tapi apa boleh buat, nak jalan punya pasal jumpa kaum kerabat punya pasal kan. Dah alang-alang sampai kedah...  Macam biasa mari cari barang-barang siam pula. Uishhhh...  Dua hari satu malam di kedah paling hujung sekali, kami patah balik lepak kat Sungai Petani pulak... Kali ni 2 malam... Best.. Best... Best...  Jangan lepaskan peluang g makan mee udang banjir kat depan Giant SP tu tau. Sedap sangat takdelah, tapi oklah bila dah sampai. Harga?? Hehehehe... Bolehla. 


Percutian kali ni, kami jalan penang, g USM jap jumpa my sil, pastu jejalan Bukit Bendera, pastu harus naik feri gitu. Oklah percutian kali ni, tak membosankan. Sesambil eratkan hubungan silaturahim, boleh relaxkan minda dan perasaankan. Meh saya share sket gambar yang ada.



Happy sangat mereka
kami

2 comments:

Yus Yunos said...

Seronoknyaaaaaaaa!!!!

za reesya said...

sonok kan...... bestttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...