photo header2-1.png

Majlis Konvokesyen USIM ke-13 vs Aliza Homestay

Perghhhh....  Tak menang tangan rasanya. Sepanjang minggu ni asik dihujani sms dan panggilan dari mereka-mereka yang tak dikenali. Semuanya bertanyakan pasan Aliza Homestay. Wowwww....  Meniaga homestay lagi untung dari niaga unta. Ahahahahaa.  Mujur homestay ada 1 je, kalau ada 2,3, 4,5,6,7..ahahahahahha kompom jutawan sekejap. Alhamdulillah sebenarnya dengan rezeki yang Allah nak kasi. So... Sepanjang minggu konvo memang tak available lah homestay... Tak dapat nak lepak. 
Nak dijadikan cerita, semalam pun ada customer nak sewa homestay 2 malam.. Urgent katanya... Mungkin pada penyewa musibah yang menimpa beliau adalah satu ujian yang tak boleh ditolak, tapi di pihak saya ia merupakan rezeki. Itulah putaran hidup dunia kan....  Tapi semalam saya terpaksa korbankan masa untuk study saya dengan mengemas homestay lewat malam....  Alhamdulillah Ya Allah....  Jadi... Hasilnya pagi tadi saya jawab exam dalam 45 minit saja ahahahahaha.....

Ok.. Untuk yang berminat dengan homestay kami...  Kami berada di Nilai... Di kawasan berdekatan dengan Nilai 3...
#untuk dapat kan sesuatu kita perlu lepaskan sesuatu...  Andainya itu rezeki maka rezekilah namanya....

0 comments:

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.