photo header2-1.png

Bekal cantik berbento bento

Alhamdulillah, masih diberi khudrat yang baik untuk terus bangun pagi dan tidur lewat bagi siapkan keperluan sarapan dan berbekal kekanak riang kat rumah. 

Yeahhhh..... mari kita nengok apa yang cantik tu ye... hehehehehe


Ni bekal pagi ni, nasi goreng sotong+ carrot
dan lempeng kelapa+sambal sardin. letak sket coco crunch.


Bekal semalam (khamis) Roti manis campur
chicken Floss+mayonis dan sosej goreng



Yang bestnya bila bebudak seronok sangat dapat pencucuk-pencucuk yang macam-macam gambar tu. hahahaha... ala... food pick tu lah yang saya buat sendiri tu. tapi bila bawa balik memang betul2 kosong bekalnya.. yang pencucuk tu dah diagih kat kengkawan dorang. adoiiii....

alhamdulillah, semoga saya terus diberi karajinan dan semangat untuk sihat sampai bila-bila. aminnnn....

za: puas hati bila masak.

1 comments:

Wawa Yusoff said...

boleh pinjam idea bento awak. hehehe

http://berbento.blogspot.com/

PENAFIAN: Pembacaan dan penerimaan pembaca tentang isi kandungan blog ini adalah atas tanggungjawab pembaca sendiri. Blogger tidak bertanggungjawab untuk apa jua masalah yang timbul. Alizareesya Punya Cerita
.